Agenda for November GM
Meeting Agenda 2011 11 22Agenda The Greene Hill Food Co-op General Meeting Tuesday November 22, 2011, 7:00PM-9:00PM 138 South Oxford Street (between Fulton St and Atlantic Ave); Studio G
Each attending Co-op member may participate equally in discussions, and contribute equally to the decision-making process.
NEW TO THE CO-OP? (15 minutes) 7:00PM-7:15PM We will be holding a new members' info session from 7:00-7:15 before the General Meeting. Have all your questions answered before we dive into the big topics at our General Meeting. Learn about the Co-op's history, ask questions about our process and progress, and find out about our future plans.
INTRODUCTION (5 minutes) 7:15PM-7:20PM Meeting Orientation (1 min.) Welcome and explanation of what/who the Co-op is Review of previous meeting’s activities (2 min.) Approval of meeting minutes from previous meeting (please read beforehand online) Facilitator & Secretary Choice and/or Approval (1 min.) Facilitator will conduct meeting fairly and impartially, ensure that any meeting rules are followed, and will keep meeting to agenda. Secretary will take meeting minutes, act as timekeeper, and assist with meeting facilitation as needed. The minutes will later be available to all on the Website. Presentation of Main Agenda and pending agenda queue (1 min.) Main agenda is prepared by the Steering Committee, based on member submissions, and published to members in advance of meeting. COMMITTEE REPORTS (15 minutes) 7:20-7:35PM Committees will make brief reports with the aim of including members/potential members in our process. Classifieds: committees will describe specific tasks and ongoing projects that need member help and participation.
MAIN AGENDA (70 minutes) 7:35-8:45PM
1) Food presentation + snacks. 10 min
2) World premier of our orientation video. 5 min
3) Membership Relief Council will make recommendations about a general leave policy. 15 min
4) Operations will explain the factors that influence our store opening date. 10 min
5) Membership will propose amending the work shift start date. 10 min
6) Discuss proposed revisions to our stated Guiding Principles. 20 min
OPEN FORUM (5 minutes) 8:40PM-8:45PM Brief comments from any member of the meeting on topics not on the Main Agenda. Items that will require more time to discuss should be submitted as future agenda items.
CLOSING (15 minutes) 8:45PM-9:00PM
The Board of Directors votes on all action taken by the General Meeting (5 min.) -Approval of address change.
Next Meeting Arrangements (5 min.) a. Time and location of next General Meeting b. Propose items for next meeting’s agenda by submitting items to the Steering Committee at email@example.com. Also, contact Steering Committee to be a future facilitator and secretary.
Meeting Reflection & Feedback (5 min.) An opportunity to discuss how the meeting went, not to revisit the content of the meeting agenda items